1 юни за деца и младежи с увреждания

В чест на празника на децата, решихме да зарадваме деца и младежи в неравностойно положение. Освен много подаръци, дрехи, обувки, торти и други вкусни неща, тийнейджърите от ЦНСТ „Алеко Константинов“ получиха още няколко изненади, за които все още говорят: от Блок Кино се включиха в организацията ни с прожекция на късометражни, последва дискотека и много игри и забавления с учениците от 2 СУ Акад. Емилиян Станев, които показаха колко големи сърца имат и колко стойностни може да са контактите им с възпитаниците на центъра.

Разбира се, не пропуснахме да зарадваме с подаръци и учениците от ЦСОП „Едуард Сеген“, които ни очакваха с нетърпение да ни покажат класните си стаи, проектите и постиженията си.

Изключително сме благодарни на всичките ни индивидуални дарители, които закупиха дрехи, обувки, учебни и арт материали и дребна техника за нуждите на децата. 

Много сме щастливи, че мечтата ни за взаимодействие между институции, сдружения и доброволци започва да се сбъдва и сме замислили още много инициативи и събития в подкрепа на каузата ни.  

Следете за новини в сайта и фейсбук страницата ни.